Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket chokolade og rør indtil det er helt smeltet.
Tilsæt kakaopulver og bland godt.
Pisk sukker, vaniljekorn og æg til en luftig masse.
Rør mandelmel i og pisk igen indtil konsistensen er luftig og cremet.
Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælk og chokolademassen.
Kom dejen i en smurt bradepande, min. 28 x 35 cm og bag den ca. 15-20 min. ved 180 °C varmluft.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakaopulver og chokolade og rør indtil det er smeltet. Kom dernæst brun farin og mælk i og kog op. Rør til sidst kokosmelet i.
Smør kokosblandingen på kagen i et jævnt lag.
Bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 210 °C varmluft, indtil toppingen er karamelliseret.
Afkøl i formen og skær kagen til, så den får facon som en kagekone/kagemand.
Pynt efter fantasi med slik, glasur eller smeltet chokolade.