Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket chokolade og rør indtil det er helt smeltet.

Tilsæt kakaopulver og bland godt.

Pisk sukker, vaniljekorn og æg til en luftig masse.

Rør mandelmel i og pisk igen indtil konsistensen er luftig og cremet.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælk og chokolademassen.

Kom dejen i en smurt bradepande, min. 28 x 35 cm og bag den ca. 15-20 min. ved 180 °C varmluft.

 

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakaopulver og chokolade og rør indtil det er smeltet. Kom dernæst brun farin og mælk i og kog op. Rør til sidst kokosmelet i.

Smør kokosblandingen på kagen i et jævnt lag.

Bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 210 °C varmluft, indtil toppingen er karamelliseret.

Afkøl i formen og skær kagen til, så den får facon som en kagekone/kagemand.

 

Pynt efter fantasi med slik, glasur eller smeltet chokolade.

 

Følg Carletti

De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk