Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket chokolade og rør indtil det er helt smeltet.

Tilsæt kakaopulver og bland godt.

Pisk sukker, vaniljekorn og æg til en luftig masse.

Rør mandelmel i og pisk igen indtil konsistensen er luftig og cremet.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælk og chokolademassen.

Kom dejen i en smurt bradepande, min. 28 x 35 cm og bag den ca. 15-20 min. ved 180 °C varmluft.

 

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakaopulver og chokolade og rør indtil det er smeltet. Kom dernæst brun farin og mælk i og kog op. Rør til sidst kokosmelet i.

Smør kokosblandingen på kagen i et jævnt lag.

Bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 210 °C varmluft, indtil toppingen er karamelliseret.

Afkøl i formen og skær kagen til, så den får facon som en kagekone/kagemand.

 

Pynt efter fantasi med slik, glasur eller smeltet chokolade.

 

Følg Carletti