Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket chokolade og rør indtil det er helt smeltet.

Tilsæt kakaopulver og bland godt.

Pisk sukker, vaniljekorn og æg til en luftig masse.

Rør mandelmel i og pisk igen indtil konsistensen er luftig og cremet.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælk og chokolademassen.

Kom dejen i en smurt bradepande, min. 28 x 35 cm og bag den ca. 15-20 min. ved 180 °C varmluft.

 

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakaopulver og chokolade og rør indtil det er smeltet. Kom dernæst brun farin og mælk i og kog op. Rør til sidst kokosmelet i.

Smør kokosblandingen på kagen i et jævnt lag.

Bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 210 °C varmluft, indtil toppingen er karamelliseret.

Afkøl i formen og skær kagen til, så den får facon som en kagekone/kagemand.

 

Pynt efter fantasi med slik, glasur eller smeltet chokolade.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk