Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket chokolade og rør indtil det er helt smeltet.

Tilsæt kakaopulver og bland godt.

Pisk sukker, vaniljekorn og æg til en luftig masse.

Rør mandelmel i og pisk igen indtil konsistensen er luftig og cremet.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælk og chokolademassen.

Kom dejen i en smurt bradepande, min. 28 x 35 cm og bag den ca. 15-20 min. ved 180 °C varmluft.

 

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakaopulver og chokolade og rør indtil det er smeltet. Kom dernæst brun farin og mælk i og kog op. Rør til sidst kokosmelet i.

Smør kokosblandingen på kagen i et jævnt lag.

Bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 210 °C varmluft, indtil toppingen er karamelliseret.

Afkøl i formen og skær kagen til, så den får facon som en kagekone/kagemand.

 

Pynt efter fantasi med slik, glasur eller smeltet chokolade.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk