Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Rør smør, farin og sukker blødt og cremet.

Rør ægget i og rør i mindst to min.

Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt og rør det hurtigt sammen.

Rør til sidst smeltet chokolade i.

Vælg dit favorit-fyld; hak chokoladen groft eller skær P-tærterne i små tern.

Vend fyldet i dejen og form den til 14-15 kugler. Brug evt. en isske.

Beklæd to bageplader med bagepapir og læg dejkuglerne herpå med god afstand.

Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Lad kagerne hvile et par minutter på pladen, inden de flyttes til afkøling på en rist.

 

Tip:

Dejkuglerne kan sagtens fryses og bages, når lysten opstår.

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk