Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt sukkeret på en tør pande ved middel varme (uden at røre i det!). Så snart sukkeret er helt smeltet, tilsættes pistacienødderne under omrøring til alle nødderne er dækket med gylden karamel.
Tag panden af varmen og hæld nødderne ud på at stykke bagepapir. Inden de når at afkøle, skil dem ad ved hjælp af et par gafler.
Hæld den smeltede/tempererede chokolade ud på et stykke bagepapir i en form.
Drys med pistacienødderne, kaffebønner og til sidst havsalt, så chokoladen er mere eller mindre dækket med topping. Lad chokoladebruddet størkne helt inden servering.

 

Tip:
Prøv andre typer af topping på chokoladebruddet f.eks. tørrede blåbær, bananchips, kokosflager, saltstænger eller ristede cashewnødder.

 

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk