Ingredienser

Fremgangsmetode

Fremgangsmetode

Smuldr chokoladekagen og rør den sammen med smeltet chokolade og marmelade.

Smag evt. til med rom og tril massen til små kugler, ca. 3-4 cm.

Læg dem i fryseren i 30 min.

Temperér chokoladen og overtræk romkuglerne heri.

Drys evt. med kokosmel, krymmel eller støv.

 

Tip:

Se hvordan du tempererer chokolade her: www.carletti.dk/smeltevejledning

Følg Carletti

Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk