Ingredienser

Fremgangsmetode

Fremgangsmetode

Smuldr chokoladekagen og rør den sammen med smeltet chokolade og marmelade.

Smag evt. til med rom og tril massen til små kugler, ca. 3-4 cm.

Læg dem i fryseren i 30 min.

Temperér chokoladen og overtræk romkuglerne heri.

Drys evt. med kokosmel, krymmel eller støv.

 

Tip:

Se hvordan du tempererer chokolade her: www.carletti.dk/smeltevejledning

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk