Ingredienser

Fremgangsmetode

I køkkenet:
Smelt smørret og bræk den mørke chokolade i mindre stykker.
Bland chokoladen i smørret og tag det af varmen. Rør indtil chokoladen er smeltet. Hak valnødderne groft. Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel i æggeblandingen.
Tilsæt chokoladeblandingen og valnødderne til æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt form ca. 20 x 28 cm.
Fordel den hakkede hvide chokolade over kagen.

 

På grillen:
Bag brownien på grillen ved indirekte varme* i ca. 25 minutter.
Hvis du bruger en gasgrill skal den være ca. 175 °C.
Skær kagen ud i passende stykker.

*
Kul: Fordel de varme briketter/kul i hver sin side af grillen. Læg maden midt på grillristen, så den ikke ligger direkte over briketterne/kullene og luk låget.
Gas: Åbn låget, tænd for gassen og skru op for de yderste brændere. På en grill med to brændere, skal du kun tænde den ene. Placér maden på risten, så den ikke ligger direkte over de tændte brændere og luk låget.
Hold altid øje, der er stor forskel på varmen alt efter hvor mange briketter/kul man har i grillen og hvor varm den er.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk