Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret, bræk chokoladen i mindre stykker, bland den i smørret og tag det af varmen.

Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel, P-tærter i mindre stykker og kanel og rør det i æggeblandingen. Tilsæt chokolade blandingen.

Hæld dejen i en form (10 x 30 cm) beklædt med bagepapir.

Bag brownien i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Lad den køle helt af.

Smelt chokoladen til overtræk over vandbad og bland olivenolie i, så størkner chokoladen ikke helt og den er lettere at skære.

Smør chokoladen over den afkølede kage. Pynt med små stykker af P-tærte. Skær kagen ud i passende stykker.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk