Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smør og chokolade i en gryde. Vend kakaopulver heri.

Pisk æg og farin til en luftig æggesnaps.

Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen. Vend chokoladeblandingen heri.

Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) foret med bagepapir.

Bag kagen i 25-30 min. ved 175 °C. Lad den køle helt af, gerne i køleskabet til næste dag.

 

Rør flormelis, kakao og vand sammen til en tyk glasur.

Vend bagsiden af den afkølede kage opad og træk bagepapiret af.

Fordel glasuren på kagen og pynt med chokoladeknapper som Dannebrog – start med at lave det hvide kryds og forsæt med de røde knapper.

 

Tip

Skær evt. kanterne af brownien hele vejen rundt – for at opnå en lige kant og dermed et flag, som står helt skarpt.

Følg Carletti

Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌
Ta’ en lille pause fra hverdagen og lun dig på dette lækre makkerpar af varm chokolade og churros🍵🍫🍂☁️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk