Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vaniljekornene, til massen er luftig.
Pisk fløden let, og vend den i æggemassen. Smelt de første 10 Big Ben lakrids karameller i 1 spsk. vand i et vandbad, og hæld dette i ismassen. Til sidst hakkes de sidste 10 karameller og vendes i. Frys isen natten over inden servering. Pyntes evt. med hakkede hasselnødder.

Tip:
Karamellerne er lettest at hakke, hvis de har ligget i køleskabet i nogle timer, inden du går i gang med at lave isen.

 

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽