Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vaniljekornene, til massen er luftig.
Pisk fløden let, og vend den i æggemassen. Smelt de første 10 Big Ben lakrids karameller i 1 spsk. vand i et vandbad, og hæld dette i ismassen. Til sidst hakkes de sidste 10 karameller og vendes i. Frys isen natten over inden servering. Pyntes evt. med hakkede hasselnødder.

Tip:
Karamellerne er lettest at hakke, hvis de har ligget i køleskabet i nogle timer, inden du går i gang med at lave isen.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk