Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vaniljekornene, til massen er luftig.
Pisk fløden let, og vend den i æggemassen. Smelt de første 10 Big Ben lakrids karameller i 1 spsk. vand i et vandbad, og hæld dette i ismassen. Til sidst hakkes de sidste 10 karameller og vendes i. Frys isen natten over inden servering. Pyntes evt. med hakkede hasselnødder.

Tip:
Karamellerne er lettest at hakke, hvis de har ligget i køleskabet i nogle timer, inden du går i gang med at lave isen.

 

Følg Carletti

Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝