Banankage
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til det er lyst og luftigt.
Sigt hvedemel og bagepulver og vend halvdelen i dejen.
Smelt smørret og vend det i dejen, hvorefter det resterende mel vendes i sammen med salt. Mos bananerne og vend dem i – sørg for at alt mel og banan er rørt godt ud i dejen.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir og bag kagen 30 – 35 min ved 200 grader alm. ovn. Tjek med en pind, at kagen er færdigbagt – der må gerne sidde fugtige krummer på pinden.
Kom 20 stk. Carletti Chokopålæg mørk på den varme kage, lige når den kommer ud af ovnen. Lad chokopålægget smelte et par min., og smør det ud med en ske eller kniv. Pynt kagen med krymmel eller lignende.
Lad kagen køle af inden den skæres ud.
Tip!
Kom 125 g hakket Carletti Kæmpeplade mørk i dejen – det smager også skønt.