Ingredienser

  • Banankage
  • 5 æg
  • 5 modne bananer
  • 275 g sukker
  • 165 g smør
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 1 pakke Carletti Chokopålæg mørk
  • Krymmel eller andet pynt

Fremgangsmetode

Banankage

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til det er lyst og luftigt.

Sigt hvedemel og bagepulver og vend halvdelen i dejen.

Smelt smørret og vend det i dejen, hvorefter det resterende mel vendes i sammen med salt. Mos bananerne og vend dem i – sørg for at alt mel og banan er rørt godt ud i dejen.

Hæld dejen i en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir og bag kagen 30 – 35 min ved 200 grader alm. ovn. Tjek med en pind, at kagen er færdigbagt – der må gerne sidde fugtige krummer på pinden.

Kom 20 stk. Carletti Chokopålæg mørk på den varme kage, lige når den kommer ud af ovnen. Lad chokopålægget smelte et par min., og smør det ud med en ske eller kniv. Pynt kagen med krymmel eller lignende.

Lad kagen køle af inden den skæres ud.

 

Tip!

Kom 125 g hakket Carletti Kæmpeplade mørk i dejen – det smager også skønt.

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk