Ingredienser

  • Muffins
  • 100 g smør (blødt, men ikke smeltet)
  • 100 g rørsukker
  • 2 æg (tempereret)
  • 225 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • Et nip salt
  • 75 g mælk (3/4 dl)
  • 100 g ahornsirup (3/4 dl)
  • 100 g Carletti lys Kæmpeplade, hakket
  • Ahornsirup-smørcreme
  • 75 g smør (blødt, men ikke smeltet)
  • 150 g flormelis
  • 65 g ahornsirup (1/2 dl)
  • Topping
  • 6 skiver bacon, som skæres over på midten, så der er 12 stykker
  • Andet
  • 12 muffin papirforme + muffinform af metal eller 12 aluforme

Fremgangsmetode

 Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse. Pisk herefter æggene i ét ad gangen. Det er vigtig at der piskes godt efter hvert æg. Det er for at udgå at dejen skiller og bliver tung. Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i dejen, sammen med mælk og ahornsirup. Til sidst vendes den hakkede chokolade i dejen.
Fordel dejen i 12 muffin papirforme, som er placeret i en muffinform af metal. Alternativt kan der bruges 12 aluforme som er smurt med smør. Bages ved indirekte medium varme i lukket grill i 15-20 min.
Kom alle ingredienserne til smørcremen op i en skål og pisk indtil smørcremen er lys og luftig.
Grill bacon stykkerne sprøde i en foliebakke ved direkte varme.
Når de nybagte muffins er kolde, smøres de med en omgang smørcreme. Pynt hver muffin med et stykke sprødt bacon.

 

Tip:

Dejen og smørcremen kan godt holde til at blive lavet én til to timer før bagning. Du behøver altså ikke forlade selskabet for at røre en dej.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk