Ingredienser

Fremgangsmetode

Cookie-dej

Pisk smør, sukker, brun farin og æg godt sammen.
Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt og rør det i smørblandingen. Tilsæt grofthakket chokolade.
Kom bagepapir i en lille bradepande (ca. 20 x 30 cm) og tryk cookie-dejen ud heri.

Fordel P-tærterne på cookie-bunden.

 

Brownie-dej

Smelt smør og chokolade i en gryde. Vend kakaopulver heri.
Pisk æg og farin til en luftig æggesnaps.
Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen. Vend chokoladeblandingen heri.
Fordel dejen på cookie-bunden med P-tærterne på, så kagen nu har tre lag.

Bag kagen i 30-35 min. ved 175 C°. Lad den køle helt af, gerne til næste dag.

 

Tip

Kagen må gerne være en lille smule underbagt, når den tages ud af ovnen. Den sætter sig, når den køler ned. Kagen kan med fordel bages 1-2 dage før den skal serveres. Server evt. med vaniljeis og friske bær.

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk