Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1 knsp. salt
  • 3 dl mælk
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • Ca. 15 Carletti P-tærter
  • Smør til stegning

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg, sukker, kardemomme og salt sammen i en skål og tilsæt mælk.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med smeltet smør.
Varm en pande op til middelvarme og kom lidt smør på. Sæt tre små pandekager på panden.
Når dejen begynder at stivne, lægges en P-tærte midt på hver. Kom lidt ekstra dej henover, så P-tærten er dækket, og vend pandekagen når dejen ikke længere er flydende.
Bag pandekagerne ½-1 min. mere og hold dem varme, mens resten bages.

 

Tip

Server evt. pandekagerne med ekstra P-tærter og frisk frugt.

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙