Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk fløden og vaniljepasta til flødeskum.

Vend den kondenserede mælk, samt solbærmarmelade i, og fordel isen i formene.

Sæt en pind i hver og kom isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).

Pil isene ud af formen og læg dem tilbage i fryseren, så de er godt frosne inden de overtrækkes.

Temperér chokoladen, på samme måde som til P-tærte flødebollerne, og hæld den i et glas og dyp ispindene heri, én ad gangen.

Læg dem tilbage i fryseren, så snart de er overtrukket, indtil de skal nydes.

Følg Carletti

Be N'ICE med N'ICE MALLOWS!
Nyd smagen af trefarvet is helt uden isninger i tænderne😁 Lækkert blødt skum med smag af vanilje, jordbær eller kakao formet som en isvaffel og overtrukket med vekao. En rigtig n'ice snack🍨
De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁