Ingredienser

  • 400 g jordbær, gerne frosne
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • Evt. lidt citronsaft
  • 75 g Carletti Kæmpeplade mørk
  • Pynt
  • 1 spsk. frysetørrede jordbær
  • Andet
  • Isforme og -pinde

Fremgangsmetode

Blend jordbærrene i en foodprocessor sammen med kondenseret mælk indtil konsistensen er som softice. Smag evt. isen til med lidt citronsaft og fordel isen i formene. Sæt isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).
Hak halvdelen af chokoladen og smelt over vandbad. Tag skålen af og rør resten af chokoladen i.
Rør indtil chokoladen er blank og kom den i et smalt glas.
Dyp spidsen af isene, én ad gangen, i chokolade, drys med frysetørrede jordbær og læg isene tilbage i fryseren indtil de skal nydes.

 

Tip:
Isene kan dyppes i den chokolade du bedst kan lide, det behøver ikke at være den mørke.

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀