Ingredienser

Fremgangsmetode

Læg en wraptortilla på et skærebræt og lav et snit fra midten og til kanten.

Dæk ¼ med hakket chokolade, ¼ med et tyndt lagt peanutbutter, ¼ med banan i tynde skiver og den sidste ¼ med snittet Brazil.

Fold wrappen som en trekant og varm den i en toaster/klapgrill eller på panden, så chokoladen og Brazil begynder at smelte.

 

Tip:

Prøv også med æble i tynde skiver drysset med kanelsukker, mørk chokolade, karamel og chokoladerosiner. Variationsmulighederne er mange.

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙