Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vaniljekornene, til massen er luftig.
Hak chokoladen, smelt den i et vandbad, og vend den i massen sammen med grofthakkede Brazil. Pisk fløden let, og vend den i. Tilsæt fintrevet skal af én usprøjtet appelsin. Frys natten over inden servering. Pynt isen med mandelflager og appelsinfileter fra den usprøjtede appelsin.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk