Ingredienser

Fremgangsmetode

Hak chokoladen fint.

Kom fløde, kanel, cayennepeber og salt i en lille gryde. Kog det op ved jævn varme under omrøring. Sluk for varmen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør indtil chokolademassen er glat.

Beklæd en lille bageform med bagepapir. Hæld chokolademassen i formen og sæt den i køleskabet i minimum 2 timer til den har sat sig.

Bland kakao, kanel og cayennepeber i en skål. Tag formen med chokoladeblandingen ud af køleskabet. Tag en teskefuld af chokoladeblandingen op og form den hurtigt med hænderne til en kugle. Fortsæt med resten af chokoladeblandingen.

Rul kuglerne i blandingen med kakaopulver og kom dem i en plastikbeholder. Sæt dem på køl i 1 time eller indtil servering.

Opbevar chokoladetrøflerne på køl – de kan holde ca 1 uge på køl i en lufttæt beholder.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk