Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret, bræk chokoladen i mindre stykker, bland den i smørret og tag det af varmen.

Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel, P-tærter i mindre stykker og kanel og rør det i æggeblandingen. Tilsæt chokolade blandingen.

Hæld dejen i en form (10 x 30 cm) beklædt med bagepapir.

Bag brownien i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Lad den køle helt af.

Smelt chokoladen til overtræk over vandbad og bland olivenolie i, så størkner chokoladen ikke helt og den er lettere at skære.

Smør chokoladen over den afkølede kage. Pynt med små stykker af P-tærte. Skær kagen ud i passende stykker.

 

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙