Jobbet:

Carletti i Vejle tilbyder et udfordrende job med stor mulighed for at præge din egen hverdag, og hvor der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats.
Du kan se frem til et selvstændigt job med afvekslende opgaver.
Du vil især gøre brug af din interesse og erfaring til analysering og udbedring af stop-årsager på produktionsanlæg, reparation ved akut nedbrud, udførelse af systematisk vedligehold, ligesom optimering af driftsparametre på maskinerne er naturligt for dig.
Du bliver en del af teknisk afdeling, som varetager daglig drift og vedligehold på produktionsudstyr, bygninger og installationer.
Afdelingen vil bestå af dig og en nuværende tekniker. I arbejder begge på daghold, og indgår i en vagtordning.

Din profil:

Du har en relevant baggrund og solid erfaring som automatiktekniker, industrielektriker, maskinarbejder eller lignende, som gør dig i stand til at gennemskue og udbedre tekniske problemstillinger.
Du har måske et reparatør-/teknikerjob i dag, men har mod på at tage et større ansvar, da stillingen giver mulighed for udvidelse af ansvarsområde.
Du er energisk, imødekommende og fleksibel, og trives i en hverdag, hvor du bliver mødt af varierende opgaver.
Det er særlig vigtigt, at du har lyst til at bruge størstedelen af arbejdsdagen på hands on opgaver, da de administrative opgaver fylder mindre i hverdagen.
Du er en teamplayer og kan indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer på tværs af afdelinger samt det øvrige personale på fabrikken.

På fabrikken i Vejle:

Er ca. 25 medarbejdere beskæftiget med Carlettis bolcheproduktion. Der produceres i to skift, i tidsrummet 06.00–23.00 mandag til torsdag og ét skift fredag.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til teknisk chef Kresten Jensen på mail: krj@carletti.dk eller telefon 22837418.
Ansøgninger behandles løbende og sendes direkte til ovenstående e-mailadresse.
Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade chokolade, Big Ben karameller, Evers dragé og bolcher og Jakobsen dessertchokolader, samt forskellige private labels – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen.
Carletti A/S har en omsætning på over 700 mio. kr. og har 180 medarbejdere i Danmark, 65 i Finland og op til 200 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.

Læs mere på
www.carletti.dk