Produktionsplanlægger til populær slik- og chokoladevirksomhed

Er du kendt for dit store overblik, din sans for kvalitet og dit fleksible mindset? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team i et teknisk udfordrende miljø hos en anerkendt slikproducent? Så kan du meget vel være den nye produktionsplanlægger til Carletti A/S.

100 år med slikklassikere

P-tærter, Skumbananer, Big Ben karameller og meget mere. Du kender med garanti allerede Carletti, som udvikler og producerer en bred vifte af chokolade og slik, heriblandt nogle af danskernes største favoritter.

Da vores nuværende produktionsplanlægger har fået nye spændende udfordringer internt hos Carletti, søger vi nu en ny kollega til at indgå i teamet. Dit væsentligste ansvarsområde bliver at stå for den overordnede planlægning af produktionen i en af virksomhedens produktionshaller. Mere konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

Din base bliver på fabrikken i Skødstrup, hvor du vil referere til fabrikschefen.
Mødetiden er 7.00 – 15.00.

Planlægning, prioritering og optimering

Det er altafgørende, at den nye produktionsplanlægger har en forbilledlig overbliksevne, et fleksibelt mindset og en vis robusthed. Du lander nemlig i en rolle, hvor mange ønsker at trække på din ekspertise, og hvor agilitet er et nøgleord, da vi er omstillingsparate i forhold til kundernes behov. Derfor skal du kunne jonglere med de famøse mange bolde og tænke løsningsorienteret. Det indebærer også, at du evner at prioritere benhårdt og tør udfordre kollegaerne på, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.

Din baggrund og uddannelse er mindre vigtig da der er flere indgangsvinkler til stillingen. Du skal have erfaring med produktionsplanlægning – gerne indenfor FMCG-området, men det vigtigste er du er skarp til tal og har lyst til at arbejde i en produktionsvirksomhed hvor vi er helt tæt på produktionen. Du er kendt for dit drive og din stræben efter perfektion. Du stiller dig nemlig ikke sådan lige tilfreds. Derimod søger du altid efter at optimere produktivitet, kvalitet, spild og egen performance. Vi forventer du har interesse for fremstillingen af vores produkter og deres kompleksitet, da det er essentielt for succes i rollen som planlægger hos Carletti.

Sprogligt behersker du både dansk og engelsk, og IT-mæssigt er det en fordel hvis du har erfaring med:

Hvad kan vi tilbyde dig

Har vi fanget din interesse så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Opstart hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette kandidat. Samtaler afholdes løbende og vi lukker annoncen når vi har fundet den rette.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte produktionsplanlægger, Anette Udengaard, på telefon 21719713 eller mail: anud@carletti.dk

Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Koncernen udvikler og producerer en bred vifte af konfektureprodukter inden for slik- og chokoladesegmenterne – herunder de kendte mærker som P-tærter, Skumbananer, Brazil, Kæmpeplade chokolade, Big Ben karameller, Evers dragé og bolcher og Jakobsen dessertchokolader, samt forskellige private labels – der markedsføres og sælges til forbrugerne via detailhandlen.
Carletti A/S har en omsætning på over 600 mio. kr. og har 180 medarbejdere i Danmark, 65 i Finland og op til 200 medarbejdere i Polen afhængig af sæsonen.

Læs mere på
www.carletti.dk