Ingredienser

Fremgangsmetode

Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas kornene med en spsk. af sukkeret, brug bagsiden af en teske. Pisk æggeblommer, sukker, salt og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Stil skålen til siden. I en anden skål piskes fløden til skum. Vend nu fløden med æggesnapsen og kom det i en fryseegnet bøtte og stil i fryseren. Rør i massen ca. en gang i timen de første par timer, til massen har en konsistens af softice. Herefter vendes den hakkede chokolade i isen.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk