Ingredienser

Fremgangsmetode

Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas kornene med en spsk. af sukkeret, brug bagsiden af en teske. Pisk æggeblommer, sukker, salt og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Stil skålen til siden. I en anden skål piskes fløden til skum. Vend nu fløden med æggesnapsen og kom det i en fryseegnet bøtte og stil i fryseren. Rør i massen ca. en gang i timen de første par timer, til massen har en konsistens af softice. Herefter vendes den hakkede chokolade i isen.

 

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀