Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk fløden og vaniljepasta til flødeskum.

Vend den kondenserede mælk, samt solbærmarmelade i, og fordel isen i formene.

Sæt en pind i hver og kom isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).

Pil isene ud af formen og læg dem tilbage i fryseren, så de er godt frosne inden de overtrækkes.

Temperér chokoladen, på samme måde som til P-tærte flødebollerne, og hæld den i et glas og dyp ispindene heri, én ad gangen.

Læg dem tilbage i fryseren, så snart de er overtrukket, indtil de skal nydes.

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk