Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom Skumbananer og chokolade i en kop eller lille skål. Smelt det i mikrobølgeovnen i ca. 15 sek.
Rør blandingen sammen med mel og mælk.
Varm koppen i mikrobølgeovnen i ca. 1 min. Hold øje med den.
Pynt kagen med is, en Skumbanan og bær og servér straks.

 

Tip

Alt afhængig af effekten af mikrobølgeovnen kan bagetiden variere. Hold øje med kagen i ovnen hele tiden – og sluk evt. et par sekunder af og til, hvis kagen er ved at ”koge over”. Hvis du åbner mikrobølgeovnen et par sekunder, så falder kagen lidt sammen, men hæver sig op igen, når ovnen tændes igen.
Kagen kan også laves med mælkechokolade for en mildere smag.

 

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk