Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen og stil temperaturen på 225°C eller 210°C varmluft.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.
Smuldr smørret i melblandingen, bland med P-tærter og saml dejen med cremefraiche.
Den må endelig ikke æltes for meget, bare samles hurtigt og let med hænderne.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den forsigtigt, uden at trykke, indtil den er to cm tyk.
Udstik til runde scones ca. 5-6 cm i diameter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med cremefraiche.
Bag dem 10-12 min. indtil de er gyldne, sprøde og flotte.
Servér dem lune og friskbagte.

 

Tip:
Sconesene kan sagtens fryses og lunes inden servering.

Følg Carletti

De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk