Ingredienser

  • 275 g sandkage eller lagkagebunde eventuelt med kakao (hjemmelavet eller færdigkøbt)
  • 1/4 tsk. fint salt
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 125 g Carletti Kæmpeplade mørk, finthakket
  • 3 spsk. piskefløde eller sødmælk
  • 125 g solbærmarmelade
  • 3 tsk. romessens eller Jamaica rom
  • Drys
  • Kokos, chokoladekrymmel, hakkede nødder, smeltet chokolade, finthakket hvid chokolade eller frysetørrede bær

Fremgangsmetode

Bræk sandkagen i små stykker, og bland stykkerne med salt og kakaopulver. Smelt chokoladen sammen med fløden i vandbad eller mikroovnen. Ælt kagesmuldret, smeltet chokolade, solbærmarmelade og romessens sammen i en skål. Tilsæt evt. mere romessens og kakaopulver efter smag. Rul massen til 15-20 kugler på størrelse med bordtennisbolde, og vend dem i drysset. Lad gerne romkuglerne trække en time på køl inden servering.
Tip:
Tilsæt 75 g hakkede pekannødder eller 1-2 spsk. knuste kaffebønner. Det giver crunch og en mere ”voksen” smag.

 

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽