Ingredienser

Fremgangsmetode

Bund:

Varm mælk og smør i en gryde indtil smørret er smeltet. Pisk salt og mel i, så det bliver én stor melbolle. Pisk i minimum 2 minutter ved middelvarme.

Tag gryden af varmen og lad dejen afkøle et øjeblik. Pisk æggene i ét af gangen. Dejen skal være glat og helt samlet. Hæld massen i en sprøjtepose og tryk 20 små vandbakkelser ud på et stykke bagepapir.

Bag ved 210 grader i 15-20 minutter. Afkøl helt, inden de flækkes og fyldes.

 

Fyld: 

Pisk fløden stiv og vend hakket chokolade i.

 

Glasur:

Varm chokolade, kakao og vand ved svag varme indtil det bliver en jævn masse. Rør flormelis i indtil det bliver til en jævn glasur.

Pynt med glasur og eventuelt chokoladespåner eller krymmel.

 

Følg Carletti

Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌
Ta’ en lille pause fra hverdagen og lun dig på dette lækre makkerpar af varm chokolade og churros🍵🍫🍂☁️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk