Ingredienser

Fremgangsmetode

Bund:

Varm mælk og smør i en gryde indtil smørret er smeltet. Pisk salt og mel i, så det bliver én stor melbolle. Pisk i minimum 2 minutter ved middelvarme.

Tag gryden af varmen og lad dejen afkøle et øjeblik. Pisk æggene i ét af gangen. Dejen skal være glat og helt samlet. Hæld massen i en sprøjtepose og tryk 20 små vandbakkelser ud på et stykke bagepapir.

Bag ved 210 grader i 15-20 minutter. Afkøl helt, inden de flækkes og fyldes.

 

Fyld: 

Pisk fløden stiv og vend hakket chokolade i.

 

Glasur:

Varm chokolade, kakao og vand ved svag varme indtil det bliver en jævn masse. Rør flormelis i indtil det bliver til en jævn glasur.

Pynt med glasur og eventuelt chokoladespåner eller krymmel.

 

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk