Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1 knsp. salt
  • 3 dl mælk
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • Ca. 15 Carletti P-tærter
  • Smør til stegning

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg, sukker, kardemomme og salt sammen i en skål og tilsæt mælk.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med smeltet smør.
Varm en pande op til middelvarme og kom lidt smør på. Sæt tre små pandekager på panden.
Når dejen begynder at stivne, lægges en P-tærte midt på hver. Kom lidt ekstra dej henover, så P-tærten er dækket, og vend pandekagen når dejen ikke længere er flydende.
Bag pandekagerne ½-1 min. mere og hold dem varme, mens resten bages.

 

Tip

Server evt. pandekagerne med ekstra P-tærter og frisk frugt.

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌