Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1 knsp. salt
  • 3 dl mælk
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • Ca. 15 Carletti P-tærter
  • Smør til stegning

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg, sukker, kardemomme og salt sammen i en skål og tilsæt mælk.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med smeltet smør.
Varm en pande op til middelvarme og kom lidt smør på. Sæt tre små pandekager på panden.
Når dejen begynder at stivne, lægges en P-tærte midt på hver. Kom lidt ekstra dej henover, så P-tærten er dækket, og vend pandekagen når dejen ikke længere er flydende.
Bag pandekagerne ½-1 min. mere og hold dem varme, mens resten bages.

 

Tip

Server evt. pandekagerne med ekstra P-tærter og frisk frugt.

Følg Carletti