Ingredienser

Fremgangsmetode

Halvér fersknerne og fjern stenene.
Skær Brazil i mindre stykker, knus kiksene en anelse, hak chokolade og bland.
Grill fersknerne et kort øjeblik på skærefladen.
Fordel blandingen i/på fersknerne og grill dem ved indirekte ca. otte min. til de er gyldne og karamelliserede.
Mos hindbærrene og rør dem sammen med flormelis.
Server coulisen til fersknerne sammen med vaniljeis.

Følg Carletti

Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌
Ta’ en lille pause fra hverdagen og lun dig på dette lækre makkerpar af varm chokolade og churros🍵🍫🍂☁️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk