Ingredienser

Fremgangsmetode

Halvér fersknerne og fjern stenene.
Skær Brazil i mindre stykker, knus kiksene en anelse, hak chokolade og bland.
Grill fersknerne et kort øjeblik på skærefladen.
Fordel blandingen i/på fersknerne og grill dem ved indirekte ca. otte min. til de er gyldne og karamelliserede.
Mos hindbærrene og rør dem sammen med flormelis.
Server coulisen til fersknerne sammen med vaniljeis.

Følg Carletti

Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Fire slags uimodståelige og skøre frøer – prøv dem alle og find din favorit! 
SOUR – eksplosiv og ekstra sur kombination af smage🍋
COLA – boblende smagsoplevelse af cola med et twist🧋
HOT – brandvarm og ikke for sarte sjæle🌶️
ORIGINAL – den klassiske smag af lakrids sammen med frugt🐸
Be N'ICE med N'ICE MALLOWS!
Nyd smagen af trefarvet is helt uden isninger i tænderne😁 Lækkert blødt skum med smag af vanilje, jordbær eller kakao formet som en isvaffel og overtrukket med vekao. En rigtig n'ice snack🍨
De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬