Ingredienser

Fremgangsmetode

Chokoladecreme
Bring piskefløden i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør til den er opløst.
Stil cremen tildækket i køleskabet til næste dag.

 

Kagebunde

Smelt smør og chokolade i en lille gryde.

Pisk æg og sukker luftigt.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og vend det i æggesnapsen.

Tilsæt chokoladeblandingen.

Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 18 cm i diameter).

Hæld dejen i og bag kagen ved 175 °C i ca. 1 time. Lad kagen køle helt af.

Skær evt. den rundede top af kagen og flæk den i to, så du får to lige tykke kagebunde.

 

Færdiggørelse
Pisk chokoladecremen igennem med en elpisker.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt små toppe af chokoladecreme på de to bunde. Læg bundene ovenpå hinanden.
Pynt kagen med skumbananer, P-tærter, friske bær, spiselige blomster, lys og/eller flag.

 

OBS!

Chokoladecremen skal laves dagen før. Den skal være helt gennemkold, ellers kan den ikke piskes op.

 

Tip

Chokoladecremen kan også laves med lys eller hvid chokolade.
Pynt kagen med friske frugter og bær i sæson.

Følg Carletti