Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt sukkeret på en tør pande ved middel varme (uden at røre i det!). Så snart sukkeret er helt smeltet, tilsættes pistacienødderne under omrøring til alle nødderne er dækket med gylden karamel.
Tag panden af varmen og hæld nødderne ud på at stykke bagepapir. Inden de når at afkøle, skil dem ad ved hjælp af et par gafler.
Hæld den smeltede/tempererede chokolade ud på et stykke bagepapir i en form.
Drys med pistacienødderne, kaffebønner og til sidst havsalt, så chokoladen er mere eller mindre dækket med topping. Lad chokoladebruddet størkne helt inden servering.

 

Tip:
Prøv andre typer af topping på chokoladebruddet f.eks. tørrede blåbær, bananchips, kokosflager, saltstænger eller ristede cashewnødder.

 

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽