Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt sukkeret på en tør pande ved middel varme (uden at røre i det!). Så snart sukkeret er helt smeltet, tilsættes pistacienødderne under omrøring til alle nødderne er dækket med gylden karamel.
Tag panden af varmen og hæld nødderne ud på at stykke bagepapir. Inden de når at afkøle, skil dem ad ved hjælp af et par gafler.
Hæld den smeltede/tempererede chokolade ud på et stykke bagepapir i en form.
Drys med pistacienødderne, kaffebønner og til sidst havsalt, så chokoladen er mere eller mindre dækket med topping. Lad chokoladebruddet størkne helt inden servering.

 

Tip:
Prøv andre typer af topping på chokoladebruddet f.eks. tørrede blåbær, bananchips, kokosflager, saltstænger eller ristede cashewnødder.

 

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀