Ingredienser

Fremgangsmetode

Fremgangsmetode

Smuldr chokoladekagen og rør den sammen med smeltet chokolade og marmelade.

Smag evt. til med rom og tril massen til små kugler, ca. 3-4 cm.

Læg dem i fryseren i 30 min.

Temperér chokoladen og overtræk romkuglerne heri.

Drys evt. med kokosmel, krymmel eller støv.

 

Tip:

Se hvordan du tempererer chokolade her: www.carletti.dk/smeltevejledning

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽