Ingredienser

Fremgangsmetode

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5-10 minutter.

Bland fløde, kaffebønner, brun farin, vaniljekorn og -stang i en gryde. Opvarm blandingen ved middel varme, indtil den næsten er på kogepunktet.

Tag gryden af varmen og tilsæt både mørk og lys chokolade, samt salt. Rør til chokoladen er helt smeltet.

Pres husblassen fri for vand og rør den i den varme chokoladeblanding. Hæld blandingen igennem en sigte og fordel den i små glas. Sæt glassene på køl i ca. 3 timer til cremen har sat sig.

 

Rist mandelflagerne på en tør pande ved middel varme indtil de er gyldne. Lad dem afkøle.

Skær pærerne i tynde skiver eller små tern og vend dem sammen med lidt citronsaft og Cointreau.

Pynt panna cotta’erne med pærer, mandelflager og eventuelt gulddrys, og server straks.

 

Tip:

Brug hel kardemomme eller lakridsrod i stedet for kaffebønner.

 

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽