Ingredienser

Fremgangsmetode

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5-10 minutter.

Bland fløde, kaffebønner, brun farin, vaniljekorn og -stang i en gryde. Opvarm blandingen ved middel varme, indtil den næsten er på kogepunktet.

Tag gryden af varmen og tilsæt både mørk og lys chokolade, samt salt. Rør til chokoladen er helt smeltet.

Pres husblassen fri for vand og rør den i den varme chokoladeblanding. Hæld blandingen igennem en sigte og fordel den i små glas. Sæt glassene på køl i ca. 3 timer til cremen har sat sig.

 

Rist mandelflagerne på en tør pande ved middel varme indtil de er gyldne. Lad dem afkøle.

Skær pærerne i tynde skiver eller små tern og vend dem sammen med lidt citronsaft og Cointreau.

Pynt panna cotta’erne med pærer, mandelflager og eventuelt gulddrys, og server straks.

 

Tip:

Brug hel kardemomme eller lakridsrod i stedet for kaffebønner.

 

Følg Carletti