Ingredienser

Fremgangsmetode

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5-10 minutter.

Bland fløde, kaffebønner, brun farin, vaniljekorn og -stang i en gryde. Opvarm blandingen ved middel varme, indtil den næsten er på kogepunktet.

Tag gryden af varmen og tilsæt både mørk og lys chokolade, samt salt. Rør til chokoladen er helt smeltet.

Pres husblassen fri for vand og rør den i den varme chokoladeblanding. Hæld blandingen igennem en sigte og fordel den i små glas. Sæt glassene på køl i ca. 3 timer til cremen har sat sig.

 

Rist mandelflagerne på en tør pande ved middel varme indtil de er gyldne. Lad dem afkøle.

Skær pærerne i tynde skiver eller små tern og vend dem sammen med lidt citronsaft og Cointreau.

Pynt panna cotta’erne med pærer, mandelflager og eventuelt gulddrys, og server straks.

 

Tip:

Brug hel kardemomme eller lakridsrod i stedet for kaffebønner.

 

Følg Carletti

De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk