Ingredienser

Fremgangsmetode

I køkkenet:
Smelt smørret og bræk den mørke chokolade i mindre stykker.
Bland chokoladen i smørret og tag det af varmen. Rør indtil chokoladen er smeltet. Hak valnødderne groft. Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel i æggeblandingen.
Tilsæt chokoladeblandingen og valnødderne til æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt form ca. 20 x 28 cm.
Fordel den hakkede hvide chokolade over kagen.

 

På grillen:
Bag brownien på grillen ved indirekte varme* i ca. 25 minutter.
Hvis du bruger en gasgrill skal den være ca. 175 °C.
Skær kagen ud i passende stykker.

*
Kul: Fordel de varme briketter/kul i hver sin side af grillen. Læg maden midt på grillristen, så den ikke ligger direkte over briketterne/kullene og luk låget.
Gas: Åbn låget, tænd for gassen og skru op for de yderste brændere. På en grill med to brændere, skal du kun tænde den ene. Placér maden på risten, så den ikke ligger direkte over de tændte brændere og luk låget.
Hold altid øje, der er stor forskel på varmen alt efter hvor mange briketter/kul man har i grillen og hvor varm den er.

 

Følg Carletti