Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 200 g sukker
  • 2 tsk. revet appelsinskal
  • 4 æg
  • 150 g mandler
  • 160 g P-tærter
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmetode

Skær P-tærterne i mindre stykker.

Ælt alle ingredienserne sammen og del dejen i tre stænger på ca. 5 cm i bredden og 35-40 cm i længden. Læg dem på bagepapir og bag dem ved 175 grader i 20 minutter.

Tag stængerne ud og skær dem skråt ud til biscotti, ca. 4-5 x 1 cm, med en skarp kniv.

Lad dem afkøle helt inden de serveres.

 

Tip:

Biscottiene bliver bløde og seje, ønsker du hårde biscotti skal de bages igen efter de er udskåret, i 10 minutter.

 

Følg Carletti

Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽
Lad Karma Mix sprede glæde og god smag til hele familien sommeren igennem. Posen indeholder lækre smagsvarianter af jordbær, banan, karamel, pebermynte og lakrids😎🍓🍌