Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 200 g sukker
  • 2 tsk. revet appelsinskal
  • 4 æg
  • 150 g mandler
  • 160 g P-tærter
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmetode

Skær P-tærterne i mindre stykker.

Ælt alle ingredienserne sammen og del dejen i tre stænger på ca. 5 cm i bredden og 35-40 cm i længden. Læg dem på bagepapir og bag dem ved 175 grader i 20 minutter.

Tag stængerne ud og skær dem skråt ud til biscotti, ca. 4-5 x 1 cm, med en skarp kniv.

Lad dem afkøle helt inden de serveres.

 

Tip:

Biscottiene bliver bløde og seje, ønsker du hårde biscotti skal de bages igen efter de er udskåret, i 10 minutter.

 

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk