Ægte finsk lakrids

Vind vinter-eventyr i Finland for 2 personer

Ikke et ondt ord om vinter i Danmark, men forestil dig lige vinter i Finland: Frostklare polarnætter, betagende vinterlandskaber og slædeture i sneen!

Alt det har du mulighed for at opleve, hvis du deltager i konkurrencen om et lækkert ophold i Finland sammen med én, du holder af.

Hver måned har du desuden mulighed for at vinde de 4 ægte Makulaku nyheder, en vandafvisende rygsæk og et lækkert emaljekrus – perfekt til outdoor oplevelser.

Deltag her

 

 

MakuLaku – en del af Carletti

Finland har stolte lakridstraditioner, og det gør sig i høj grad gældende hos MakuLaku. Lakridsen produceres blandt andet i åbne kar efter en klassisk langtidskogt metode. Denne proces giver det helt specielle bløde bid og den karakteristiske smag, som en ægte lakridselsker værdsætter.

Kvalitet og gode smage er dog ikke det eneste, der er i fokus hos MakuLaku; der lægges også stor vægt på at agere ansvarligt. Derfor bruges der nøje udvalgte ingredienser i produkterne, f.eks. er lakridsen i Finsk Lakrids Sød og Finsk Lakrids Salmiak poserne 100% vegansk.

MakuLaku er for nylig blevet en del af den danske virksomhed Carletti, og sammen har vi udviklet fire nye smagsvarianter målrettet danske lakridselskere. Vi elsker god lakrids, og vi håber, at du kan lide vores nye lakridser – det er nemlig det vigtigste!

  Vind vinter-eventyr i Finland for 2 personer eller Makulaku outdoor pakke!

  Deltag i konkurrencen om følgende præmier:

  Hovedpræmie: Et lækkert ophold i Finland sammen med én, du holder af (gavekort til Profil Rejser). Værdi 35.000 kr.
  Én vinder trækkes blandt alle rigtige besvarelser den 31. oktober 2024, hvorefter vinderen kontaktes direkte.

  Månedlig præmie: De 4 ægte Makulaku nyheder (4 x 4 poser), en vandafvisende Makulaku rygsæk og et lækkert Makulaku emaljekrus - perfekt til outdoor oplevelser. Værdi 699 kr.
  Én vinder trækkes blandt de rigtige besvarelser den sidste dag i hver måned, fra februar til og med oktober 2024, hvorefter vinderen kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvilket land ligger Makulaku i?








  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.