Ingredienser

Fremgangsmetode

Chokoladecreme
Bring piskefløden i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør til den er opløst.
Stil cremen tildækket i køleskabet til næste dag.

 

Kagebunde

Smelt smør og chokolade i en lille gryde.

Pisk æg og sukker luftigt.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og vend det i æggesnapsen.

Tilsæt chokoladeblandingen.

Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 18 cm i diameter).

Hæld dejen i og bag kagen ved 175 °C i ca. 1 time. Lad kagen køle helt af.

Skær evt. den rundede top af kagen og flæk den i to, så du får to lige tykke kagebunde.

 

Færdiggørelse
Pisk chokoladecremen igennem med en elpisker.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt små toppe af chokoladecreme på de to bunde. Læg bundene ovenpå hinanden.
Pynt kagen med skumbananer, P-tærter, friske bær, spiselige blomster, lys og/eller flag.

 

OBS!

Chokoladecremen skal laves dagen før. Den skal være helt gennemkold, ellers kan den ikke piskes op.

 

Tip

Chokoladecremen kan også laves med lys eller hvid chokolade.
Pynt kagen med friske frugter og bær i sæson.

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙