Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Rør smør, farin og sukker blødt og cremet.

Rør ægget i og rør i mindst to min.

Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt og rør det hurtigt sammen.

Rør til sidst smeltet chokolade i.

Vælg dit favorit-fyld; hak chokoladen groft eller skær P-tærterne i små tern.

Vend fyldet i dejen og form den til 14-15 kugler. Brug evt. en isske.

Beklæd to bageplader med bagepapir og læg dejkuglerne herpå med god afstand.

Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Lad kagerne hvile et par minutter på pladen, inden de flyttes til afkøling på en rist.

 

Tip:

Dejkuglerne kan sagtens fryses og bages, når lysten opstår.

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙