Ingredienser

Fremgangsmetode

I køkkenet:
Smelt smørret og bræk den mørke chokolade i mindre stykker.
Bland chokoladen i smørret og tag det af varmen. Rør indtil chokoladen er smeltet. Hak valnødderne groft. Pisk sukker og æg sammen. Bland hvedemel i æggeblandingen.
Tilsæt chokoladeblandingen og valnødderne til æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt form ca. 20 x 28 cm.
Fordel den hakkede hvide chokolade over kagen.

 

På grillen:
Bag brownien på grillen ved indirekte varme* i ca. 25 minutter.
Hvis du bruger en gasgrill skal den være ca. 175 °C.
Skær kagen ud i passende stykker.

*
Kul: Fordel de varme briketter/kul i hver sin side af grillen. Læg maden midt på grillristen, så den ikke ligger direkte over briketterne/kullene og luk låget.
Gas: Åbn låget, tænd for gassen og skru op for de yderste brændere. På en grill med to brændere, skal du kun tænde den ene. Placér maden på risten, så den ikke ligger direkte over de tændte brændere og luk låget.
Hold altid øje, der er stor forskel på varmen alt efter hvor mange briketter/kul man har i grillen og hvor varm den er.

 

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙