Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, vaniljesukker, bagepulver sammen og stil til side. Pisk den bløde smør med brun farin og melis til det er lyst og luftigt. Pisk herefter ægget i. Til sidst røres melblandingen og chokoladen i.
Tril kugler på størrelse med en stor valnød 22-25 g pr. cookie. Det giver en cookie, der i størrelse passer til en skefuld is. Placer dejkuglerne på bagepapir og tryk dem lidt flade. Dejen må ikke være kold.
Bages ved indirekte medium varme i en lukket grill på en kold pizzasten/stål. Bagetid 10-15 min. Pas på de ikke bliver bagt for meget, da de gerne må være lidt bløde i midten. Når de er kølet af, lægges de sammen med en skefuld vaniljeflødeis i midten.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk