Den heldige vinder, som er kontaktet direkte, blev:
Silas Madsen fra Skive
Vi ønsker stort tillykke med præmien!
Finland har stolte lakridstraditioner, og det gør sig i høj grad gældende hos MakuLaku. Lakridsen produceres blandt andet i åbne kar efter en klassisk langtidskogt metode. Denne proces giver det helt specielle bløde bid og den karakteristiske smag, som en ægte lakridselsker værdsætter.
Kvalitet og gode smage er dog ikke det eneste, der er i fokus hos MakuLaku; der lægges også stor vægt på at agere ansvarligt. Derfor bruges der nøje udvalgte ingredienser i produkterne, f.eks. er lakridsen i Finsk Lakrids Sød og Finsk Lakrids Salmiak poserne 100% vegansk.
MakuLaku er for nylig blevet en del af den danske virksomhed Carletti, og sammen har vi udviklet fire nye smagsvarianter målrettet danske lakridselskere. Vi elsker god lakrids, og vi håber, at du kan lide vores nye lakridser – det er nemlig det vigtigste!