Carletti samarbejder med Danske Hospitalsklovne. Det er vi meget stolte af, for vi synes, at de gør et fantastisk stykke arbejde for at sprede glæde blandt indlagte børn på de danske hospitaler.

Hvem er Danske Hospitalsklovne?
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. De arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Som klovneforening er deres fornemmeste opgave at sprede glæde blandt indlagte børn på de danske hospitaler. Med empati, nærvær og humor tager hospitalsklovnen barnet i hånden, når der er allermest brug for det. Sunde, raske børn tager glæde og grin for givet. Dette er desværre ikke hverdagen for syge børn. Danske Hospitalsklovnes arbejde spreder hver dag livsglæde, og gør ophold på hospitalet mere overkommelige, både for børn og voksne.

Hvad går samarbejdet ud på?
Danske Hospitalsklovnes tilstedeværelse på de danske hospitaler er afhængig af donationer fra privatpersoner, fonde og sponsorer. Derfor har Carletti valgt at støtte Danske Hospitalsklovnes fantastiske arbejde. Hver gang Carletti sælger én æske pålægschokolade af ”Carletti – Den Lyse” og ”Carletti – Den Mørke” doneres et fast beløb til hospitalsklovnene. DU kan hjælpe med at sprede glæde – hver gang du køber bare én pakke pålægschokolade bidrager du til, at Carletti kan donere penge til Danske Hospitalsklovne. I vores aftale med Danske Hospitalsklovne garanterer vi dog, at vi bidrager med min. 125.000 kr. – og gerne endnu mere, hvis DU vil hjælpe os!

Hvad får Hospitalsklovnene ud af det?
Ud over donationen fra Carletti, stiller vi vores æsker med Carletti Pålægschokolade til rådighed for Danske Hospitalsklovne. De kan således kommunikere deres budskab direkte ud til forbrugeren, som sidder med sin familie ved et hyggeligt og veldækket morgenbord – selvfølgelig med Carletti pålægschokolade. På pålægsæskerne kan du læse om Danske Hospitalsklovnes arbejde – og om, hvordan du også kan være med til at støtte deres arbejde. Dette kan også gøres ved at deltage i et af de mange Klovneløb, der arrangeres hen over sommeren i Danmark.

Kort fortalt
Først og fremmest ønsker vi at bidrage til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn i Danmark – men vores ønske er naturligvis også, at forbrugeren vil knytte positive værdier til Carletti Pålægschokolade og vælge den, næste gang man skal købe Pålægschokolade.

Læs mere på www.danskehospitalsklovne.dk