Konkurrencebetingelser Facebook og Instagram

Ved deltagelse i konkurrencer hos Carletti på Facebook og Instagram om billetter til Vild med dans gælder følgende:
Vinderne trækkes og kontaktes direkte af Carletti. Når vinderne er trukket, vil disse blive bedt om at sende telefonnummer, i en privat besked med henblik på at få kontaktinformationer på billetterne.
Har Carletti ikke hørt fra vinderne 2 dage efter at disse er kontaktet i konkurrence feed, bortfalder krav på præmien og der udtrækkes en ny vinder.

Hvad vinder du?
Præmien består af 2 stk. billetter til live-optagelse af Vild med dans hos Studie Twenty Four Seven, Vermundsgade 40 D, 2100 København Ø.
Præmien må ikke videresælges og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad skal du i øvrigt vide om præmien?
Billetterne er personlige og du vil derfor blive kontaktet af Carletti med henblik på at få navn på de to personer, som skal benytte billetterne. Aldersgrænse for deltagelse er 12 år.
Præmien er billetter til live-optagelse af Vild med dans og dækker ikke omkostninger til transport, kost og logi.
Carletti er ikke ansvarlige for at billetterne kan indløses eller hvis der kommer restriktioner i sidste øjeblik fra myndighederne eller TV2, som kan betyde ændringer eller aflysning med kort varsel. Ligeledes er Carletti ikke ansvarlige for evt. forgæves omkostninger du måtte have i forbindelse med benyttelse af billetterne.
Forventet mødetidspunkt er 18.30 med showstart kl. 20.00 om til optagelse om fredagen.
Vi opfordrer naturligvis til at alle, der føler den mindste form for sløjhed eller oplever symptomer på Covid-19 om at blive hjemme.

Hvem kan deltage?
Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og bor i Danmark. Ansatte hos Carletti og medlemmer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Carletti A/S
Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. Facebook kan ikke drages til ansvar for konkurrencer på Carlettis Facebook-side.