Vind en sød klovnepakke fyldt med lækkerier til slikskålen

  Hos Carletti er vi stolte over vores langvarige samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som forsætter på syvende år.
  Carletti sponsorere Danske Hospitalsklovne ifm. Salg af udvalgte pålægschokolade varianter, hvor vi donerer et beløb pr. solgt enhed.
  Hos Danske Hospitalsklovne er Klovneløb en årlig begivenhed som Carletti også støtter op om, vi donere blandt andet søde sager til alle løbsdeltagere, samt hjælper Danske Hospitalsklovne med at sprede deres gode budskab. I den anledning udlodder vi blandt andet denne konkurrence hvor du kan vinde søde klovne præmier.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om 10 stk. søde klovne pakker bestående af:

  1 helt unik Kæmpe ”klovnesko - æske” fyldt med Carletti lækkerier til slikskålen, samt den søde Hoptimist hospitalsklovnen BOBO, samlet værdi kr. 599,-

  Vinderne trækkes blandt de rigtige besvarelser hver måned, fra april til august 2023, hvorefter vinderne kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvordan støtter Carletti Danske Hospitalsklovne?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  HURRA for originalerne!

  Vi siger hurra for originalerne og fejrer Skumbananen og P-tærtens 70 års fødselsdag!

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti