Gå helt Skum Bananas og vind en sjov naturoplevelse med familien og en masse søde Carletti lækkerier!

  Svar rigtigt på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om nedenstående præmier – husk at sætte kryds ud for den dyrepark du ønsker at vinde et gavekort til.

  1. præmier: Gavekort til en af nedenstående dyreparker til en værdi af DKK 1500,- samt Carletti lækkerier til en værdi af DKK 300,-
  2. præmier: Carletti lækkerier til en værdi af DKK 250,-

  Konkurrencen løber fra den 28. januar til og med 24. marts 2024. Vi udlodder 10 stk. 1. præmier og 20 stk. 2. præmier til en samlet værdi af DKK 23.000,-
  Vinderne trækkes blandt de rigtige besvarelser og kontaktes herefter direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad smager vores to nye Skum Bananas crazy edition af?

  Hvis jeg er en af de heldige vindere, skal gavekortet være til:
  Konkurrencebetingelser

  Vinderne af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  Skum Bananas – Crazy Edition

  Sig hej til de to nye, skøre Skumbananer – ananassmag med mørk chokolade og saltkaramelsmag med lys chokolade!

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti