Konkurrencen er slut. Vind to billetter til Vild med dans!

  Er du også vild med både dans og chokolade? Svar rigtig på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om billetter til Vild med dans.
  Vi finder min. én heldig vinder af to billetter til Vild med dans-showet, der afholdes lørdag d. 12. december. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 1. december, hvorefter vinderen trækkes og kontaktes direkte.
  Præmien er 2 stk. billetter til live-optagelse af Vild med dans lørdag d. 12. december i København Ø og dækker ikke omkostninger til transport, kost og logi. Aldersgrænse for deltagelse til optagelsen er 12 år. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad producerer Jakobsen?

  Konkurrencebetingelser

  Hvad vinder du?
  Præmien består af 2 stk. billetter til live-optagelse af Vild med dans hos Studie Twenty Four Seven, Vermundsgade 40 D, 2100 København Ø.
  Præmien må ikke videresælges og kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvad skal du i øvrigt vide om præmien?
  Billetterne er personlige og du vil derfor blive kontaktet af Carletti med henblik på at få navn på de to personer, som skal benytte billetterne. Aldersgrænse for deltagelse er 12 år. Præmien er billetter til live-optagelse af Vild med dans og dækker ikke omkostninger til transport, kost og logi.
  Carletti er ikke ansvarlige for at billetterne kan indløses eller hvis der kommer restriktioner i sidste øjeblik fra myndighederne eller TV2, som kan betyde ændringer eller aflysning med kort varsel. Ligeledes er Carletti ikke ansvarlige for evt. forgæves omkostninger du måtte have i forbindelse med benyttelse af billetterne.
  Forventet mødetidspunkt er 20.00 med showstart kl. 21.00 (info om tidspunkt sendes direkte med online billet fra TV2).
  Vi opfordrer naturligvis til at alle, der føler den mindste form for sløjhed eller oplever symptomer på Covid-19 om at blive hjemme.

  Hvordan deltager jeg?
  Du deltager i konkurrencen ved at svare på et spørgsmål på konkurrencesiden og oplyse dine kontaktinformationer.

  Hvem kan deltage?
  Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og bor i Danmark. Ansatte hos Carletti og medlemmer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

  Hvem vinder?
  Vinderen af konkurrencer udvælges ved lodtrækning, og vinderen kontaktes direkte efter konkurrencens ophør. Ved at deltage i konkurrencen giver du også tilladelse til, at Carletti må oplyse dit fornavn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.

  Hvad skal du i øvrigt vide om konkurrencen?
  I forbindelse med konkurrencen vil det blive oplyst, hvor længe den enkelte konkurrence varer, og hvornår vinderne offentliggøres. Har vinderen ikke reageret på beskeden om præmien senest 2 dage efter afsendelsen, bortfalder retten til præmien. Carletti forbeholder sig i det tilfælde retten til at udtrække en ny vinder.
  Personlige oplysninger benyttes udelukkende til administration af konkurrencen og slettes efterfølgende. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne er det Carletti, der træffer afgørelse om betingelserne.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  Logik for chokoladeelskere

  Der er to ting vi elsker ved chokolade!

  Se vores Jakobsen produkter

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti