Vind Evers Finest bolcher!

  Evers Finest er lækre bolcher med en intens smag, naturlige farver og den klassiske trekantede form, der minder om gammeldags bolcher. Svar rigtig på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om 3 præmier til en værdi á 240 kr. (bestående af de tre varianter).
  Konkurrencen kører til og med søndag d. 4. april, hvorefter vinderne trækkes og kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvilken form har Evers Finest bolcherne?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderen 1 uge efter at denne er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der udtrækkes en ny vinder.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencer, dog ikke ansatte ved Carletti A/S.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  Logik for chokoladeelskere

  Der er to ting vi elsker ved chokolade!

  Se vores Jakobsen produkter

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti