HURRA for originalerne - vind Skumbananer og P-tærter!

  2023 byder på en helt særlig anledning hos Carletti! Tilbage i 1953 blev Danmarks sødeste par, Skumbananen og P-tærten, produceret for allerførste gang. Vi siger hurra for originalerne og fejrer Skumbananen og P-tærtens 70 års fødselsdag – og du er inviteret! For ingen fødselsdag uden gaver.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om følgende præmier, bestående af lækre Skumbananer og P-tærter:

  1 helt unik KÆMPE P-tærte + forskellige slags Skumbananer og P-tærter (en blanding af: indpakkede megasize Skumbananer og P-tærter Original, megasize Skumbananer og P-tærter Original, Karamel og Extra Dark i æsker og Skumbananer og P-tærter Original, Karamel og Extra Dark i poser).
  Værdi pr. præmie 500 kr.
  5 vindere trækkes fredag 10. februar.

  Vinderne er: Line Lind, Winnie Poulsen, Linda Eistrup, Hans Jørgen Mikkelsen og Else Madsen.

  70 stk. Skumbananer og P-tærter (en blanding af: indpakkede megasize Skumbananer og P-tærter Original, megasize Skumbananer og P-tærter Original, Karamel og Extra Dark i æsker og Skumbananer og P-tærter Original, Karamel og Extra Dark i poser).
  Værdi pr. præmie 1115 kr.
  1 vinder trækkes fredag 10/3, fredag 14/4, fredag 12/5, mandag 19/6 og fredag den 29/9.

  Vinderne er:
  10/3: Michael Andersen
  14/4: Janne Mann
  12/5: Simone Kristiansen
  19/6: Frederikke Balshøj

  Vinderen trækkes blandt de rigtige besvarelser og kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvor mange år er det siden Skumbananer og P-tærter blev produceret første gang?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  HURRA for originalerne!

  Vi siger hurra for originalerne og fejrer Skumbananen og P-tærtens 70 års fødselsdag!

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti