Carletti er stolt sponsor af Aarhus Teaters opsætning af Roald Dahls Charlie & Chokoladefabrikken.

  Carletti er stolt sponsor af Aarhus Teaters opsætning af Roald Dahls Charlie & Chokoladefabrikken. I den anledning afholder vi konkurrencen, hvor du kan vinde Carletti lækkerier i lange baner. I Roald Dahls fortællingen om Charlie & Chokoladefabrikken har hæren af de dansende og syngende Oompa Loompaer travlt med at koge knas og stads i lange baner på chokoladefabrikken. Det gør vi også hos Carletti - vi producerer årligt ca. 15.000 tons slik og chokolade. Dermed sikrer vi forbrugerne gode smagsoplevelser til enhver anledning.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder, så er du med i konkurrencen om 6 lækre præmier på minimum 3 kg forskelligt slik og chokolade fra Carletti, til en værdi af kr. 300 pr. stk.
  Konkurrencen kører i perioden fra den 3. maj til og med den 15. juni. Vi udtrækker vinderne løbende i konkurrenceperioden og alle vinderne kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad hedder ejeren af chokoladefabrikken i Roald Dahls magiske fortælling om Charlie og chokoladefabrikken?
  Konkurrencebetingelser

  Konkurrencen kører i perioden 3. maj til og med 15. juni, hvor vi udtrækker en vinder pr. uge. Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord eller lignende til den oplyste adresse. Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn på vores website, hvis du kåres som vinder af konkurrencen. Har Carletti ikke hørt fra vinderen 1 uge efter at denne er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der udtrækkes en ny vinder. Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer. Alle personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencer, dog ikke ansatte ved Carletti A/S. Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.

  Logik for chokoladeelskere

  Der er to ting vi elsker ved chokolade!

  Se vores Jakobsen produkter

  Den gode smag du kender

  Carletti er mest kendt for P-tærten og Skumbananen, som kom på markedet første gang tilbage i 1953, men står bag en lang række brands, som er perfekte til den danske hygge.

  Vores brands

  Følg Carletti